Administration

Administrationselev

Kickstart din karriere inden for kontoradministration og skab et solidt fundament for din videre udvikling

Hos os kan du se frem til et alsidigt elevforløb i en global virksomhed, hvor du arbejder med daglig administrativ support og varetagelse af administrative opgaver. Vi tilbyder dig muligheder for at udvikle dine kompetencer og hurtigt opbygge viden, så du kan løse de faste opgaver og udvikle dig gennem nye projekter. Målet er, at du hver dag kan tage lidt større ansvar end dagen før.

Dit elevforløb

Elevprogrammet giver dig stor personlig og faglig udvikling, så du bygger en stærk platform for et spændende arbejdsliv. Som elev vil du opleve, at vi har fokus på, at du lærer og udvikler dig med afsæt i dine karrieremål. Elevprogrammet er en toårig uddannelse, hvor du bruger det meste af tiden på jobbet, men også deltager i syv ugers skoleforløb og elevdage, der giver ny inspiration og styrker dit netværk. Du bliver en del af vores elevnetværk, og du får både en leder og vejleder, som begge står klar med sparring, så du udvikler dig.

Du vil blive en del af QHSE (Quality, Health, Safety, Environment) eller Digital Enablement & MarTech, hvor du sammen med dine kolleger, vil arbejde med administrative opgaver indenfor fx kalenderstyring, mødeplanlægning, datahåndtering, webmanagement og Sharepoint. I vores team er vi en god blanding af mennesker, som alle arbejder sammen og deler viden, og hjælper hinanden med at opnå vores individuelle mål.

I jobbet vil du:

 • yde daglig administrativ support til afdelingen og forretningen
 • varetage administrative opgaver inden for dokumenthåndtering, og diverse projekter inden for fx strategi, innovation, data og web management 
 • håndtere mødebookning, rejsebestillinger, rejseafregninger og kalenderplanlægning 
 • koordinere forskellige arrangementer, projekter og kursusaktiviteter 
 • varetage kommunikationen med dine samarbejdspartnere og udarbejde præsentationer og andet skriftligt kommunikationsmateriale. 

 

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

 • har interesse for kontoradministration og lyst til at udvikle dig personligt og fagligt
 • er ansvarsbevidst og har en serviceorienteret indstilling
 • er god til at arbejde struktureret
 • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • trives med forandringer og kan hurtigt omstille dig i en afvekslende hverdag.

Selvom din profil ikke matcher alle punkterne, har du måske andre kompetencer, der vil være relevante. Mener du, at du kan bidrage til teamet, så send os din ansøgning.

Uddannelseskrav

 • STX, HTX og HF skal også have fem ugers EUD Student forløb med fagretningen kontor. 
 • HHX, EUX og HG giver direkte adgang til elevforløbet. 

Starten på noget større

Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du ønsker at anmode om justering af arbejdsmetoder eller arbejdsmønstre eller hjælp til rekrutteringsprocessen, så send en e-mail til accomodation@orsted.com.

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online