Operations and technicians

Maskinmesteraspirant

Forestil dig en fremtid, hvor du lærer at drive og vedligeholde et kraftværk og deltager i nye innovative projekter, som understøtter den grønne omstilling

I denne rolle vil du være tilknyttet et kraftværk under hele dit 4½-årige studieforløb. Her vil du få praktisk erfaring med at drive og vedligeholde termiske anlæg, der hver dag sikrer energi til tusindvis af danske hjem. Du vil også blive del af bæredygtige projekter, der er med til at forme fremtidens grønne energiforsyning. Du har mulighed for at præge dine opgaver efter interesser og kompetencer. Samtidig er du sikret en plads på maskinmesterskolen, når du får jobbet.

Velkommen til Asnæsværket

Du bliver del af Asset Operation, hvor du sammen med dine kolleger bliver en del af kraftværkets organisation og vil arbejde med og lære af nogle af landets dygtigste folk inden for kraftværker, fjernvarme og grøn energi. Vi tilbyder et aspirantforløb som giver dig mulighed for at kombinere din teori fra skolen med praktisk erfaring. Samtidig er du sikret en fast praktikplads under hele dit studieforløb, hvor du får tildelt en buddy, som vil støtte dig i din faglige og personlige udvikling. Du vil være lønnet under hele dit uddannelsesforløb. I vores team er vi en god blanding af mennesker, som alle deler viden og hjælper hinanden med opgaverne.

I jobbet vil du:

  • dygtiggøre dig inden for termiske procesanlæg med fokus på energiproduktion
  • deltage i bæredygtige projekter med fokus på den grønne omstilling og biodiversitet
  • oparbejde forståelse for de menneskelige processer forbundet med at drive et kraftværk på et organisatorisk plan
  • deltage i vurderinger af anlægsstatus for væsentlige procesområder
  • udføre vedligeholdelsesopgaver og lære de faglige discipliner.

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

  • opfylder kriterierne for at starte på maskinmesteruddannelsen i sommeren 2024 (Læs mere om kravene her: https://www.msk.dk/bliv-studerende/#adgangskrav)
  • har masser af gåpåmod og lyst til at lære fra dine kollegaer
  • har lyst til at bidrage til den grønne omstilling
  • trives både med at arbejde selvstændigt og tæt sammen i teams
  • vil indgå i et internt netværk for studerende på tværs af landet.

Selvom din profil ikke matcher alle punkterne, har du måske andre kompetencer, der vil være relevante. Mener du, at du kan bidrage til teamet, så send os din ansøgning.

Få et job, der gør en forskel
Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du vil have mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Her vil du arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde.

Form fremtiden med os
Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du ønsker at anmode om justering af arbejdsmetoder eller arbejdsmønstre eller hjælp til rekrutteringsprocessen, så send en e-mail til accomodation@orsted.com.

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online karriereside.